Az acéllemez fogók gyakori típusai és szerkezete

- 2021-06-08-

A Sling hatékony segédeszköz az emelőberendezésekhez, amelyet acéllemezek, profilok, dobozok, csomagok és ömlesztett áruk gyors emelésére használnak. A leggyakoribb termék az acéllemez bilincs, amely kerek acélbilincsre, sínbilincsre, függőleges szorítóra és forgóbilincsre oszlik.

1ã € Függőleges emelőfogó

Gyakori (maximális vastagsága Î ± ï¼ ‰ ã € ‚Az emelő tárgy önsúlyát használja a szorítóerő előállításához, és biztonságos és önzáró fogantyúval van felszerelve. Amikor a kezelőkart felfelé fordítja Korlátozott előny, a biztonsági önzáró eszköz rugóerő hatására kiegészítő szorítóerőt hozhat létre, és a pofának előfeszítő ereje van, mielőtt a szorítóerőt az emelőtárgy önsúlya generálja. ekkor a kezelőfogantyút alsó végállásba kell fordítani.Ekkor a befogólemez nyílása a maximumra van fordítva, és a biztonsági önzáró készülék be- és kirakáshoz rögzíti.

2ã € Vízszintes acéllemez emelőfogó

Sima, lapos acéllemezek emelésére és szállítására szolgál. Az együtemű kar típusba tartozik. Emeléskor a kar elve alapján a szorítóerőt a súly emelésével hozza létre.

3ã € Kerek acél emelőfogó lapos, kerek acél emelésére és szállítására szolgál. Ezek egykaros kar típusúak is, és a szorítóerőt az emelő tárgyak súlya hozza létre.

Az acéllemez -bilincs előnyei az egyszerű szerkezet, kevesebb gallér, egyszerű feldolgozás, kevesebb anyag, alacsony költség és kényelmes kezelés. Gyorsan be- és kirakhat mindenféle acélárut, csökkentheti a munkaintenzitást és javíthatja a munka hatékonyságát.